RRETH NESH RRETH NESH

Hebei YIJIASHUN Trading Co, Ltd, e specializuar në prodhimin dhe eksportimin e Biçikletave dhe pjesëve, biçikletë për fëmijë dhe lodra dhe pompa, të vendosura në Shijiazhuang Hebei të Kinës. Hebei është i afërt në Pekin (aeroporti më i madh) dhe Tianjin (porti verior më i madh), duke shijuar transportet më të mira.

Fabrika jonë - (Hebei IKIA Industry & Trade Co, Ltd / Xingtai ZHILONG Biciklete Co, Ltd), e vendosur në Zonën e Zhvillimit Lindor, Qarkun Guangzong, Xingtai, Hebei, e specializuar në prodhimin e të gjitha llojeve të Pompave të Biçikletave, Rrota Zinxhir & Maniak dhe Biciklete. Prodhimi ynë vjetor është pompa 4000000 copë, rrota zinxhir 2000000 sete dhe maniak, biçikleta 300000 copë dhe 95% eksportohen në Pakistan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Vietnami, Turqia, MB, Kanada, Kili, Peru, Afrika e Jugut, Tanzani, Nigeri etj.

APLIKACION APLIKACION

PRODUKTI I FUNDIT PRODUKTI I FUNDIT

  • Electric Bike Three Speed Handle Grip

    Mbërthimi i dorezës me biçikletë elektrike me tre shpejtësi

    Nr modeli :IKIA-HBG-C46 Komponentët e frenimit: Dhëmbët me zinxhir të frenave të pëlhurës: 34-42T Komplet Derailleur: Pa material kornizë Derailleur: Furnizimi me energji çeliku karboni: Materiali i krahut të fuqisë punëtore: Materiali i timonit të çelikut: Materiali i shportës së biçikletave prej çeliku: Materiali plastik i pedalit të biçikletës : Lloji i dritës së aluminit / aliazhit: Pozicioni reflektor / Pozicioni i dritës së biçikletës: Shalë e dritës së pasme Materiali i guaskës: Lëkurë imituese Vrima e folur: 32-40H Materiali i pirunit: Komponentët e frenave të aliazhit të aluminit: Dhëmbët me zinxhir të frenave të kaliperit: 34-42T Vendosja e derërave: ...
  • Ftiler Bicycle Handles Rubber Grip

    Trajtimi i gomës me doreza për biçikleta Ftiler

    Nr modeli :IKIA-HBG-C48 Komponentët e frenimit: Dhëmbët me rrota zinxhiri i frenimit të caliperit: 34-42T Komplet Derailleur: Pa material kornizë Derailleur: Furnizimi me energji çeliku karboni: Materiali i krahut të fuqisë punëtore: Materiali i timonit të çelikut: Materiali i shportës së biçikletave prej çeliku: Materiali plastik i pedalit të biçikletës : Lloji i dritës së aluminit / aliazhit: Pozicioni reflektor / Pozicioni i dritës së biçikletës: Shalë e dritës së pasme Materiali i guaskës: Lëkurë imituese Vrima e folur: 32-40H Materiali i pirunit: Komponentët e frenave të aliazhit të aluminit: Dhëmbët me zinxhir të frenave të kaliperit: 34-42T Vendosja e derërave: ...