Вести

 • Does your child like Baby Tricycle?

  Дали на вашето дете му се допаѓа детски трицикл?

  Ако имате дете или мало дете, трицикл е еден од најдобрите начини на кои можете да инвестирате за да ја охрабрите физичката активност. Премногу деца во нашето општество учат неактивност гледајќи телевизија и играјќи на паметни уреди. Малите деца сакаат да бидат во движење, цело време. Кога тие ќе ...
  Прочитај повеќе
 • Daily maintenance of mountain bike

  Дневно одржување на планински велосипед

  Без разлика дали станува збор за стотици парчиња или десетици илјади велосипеди, по одредено време возење или враќање на играта, честопати има променлива брзина, проблеми со сопирачките и така натаму, обично овие проблеми не можат веднаш да влијаат употреба на велосипед, но општите возачи се ...
  Прочитај повеќе
 • How to Choose Children Bicycle?

  Како да изберете детски велосипед?

  Дали е време да му го купите на вашето дете првиот велосипед? Детски велосипед се користи од деца за рекреативни, натпреварувачки или патнички патувања. Неговиот дијаметар на тркалото започнува од 14 инчи до 24 инчи за деца во опсег од 4-12 години. Детска градинка, пред-тинејџерски и млад возрасен - и секој малолетник ...
  Прочитај повеќе
 • How to Ride a Mountain Bike?

  Како да се вози планински велосипед?

  Кога ќе изберете планински велосипед, мора да научите како да го возите. Како прво, треба да ја проверите неговата соодветност, проверете дали детето може да седне на седиштето и да ги постави двете нозе цврсто на земја, што значи дека ќе можат да се држат исправено и да се качуваат и симнуваат без тешкотии. Тоа е ...
  Прочитај повеќе